Arv og oppgjør

– arv og oppgjør

Når du dør er det arveloven som bestemmer hvem som skal arve deg når du dør. Alt dette kan du avvike om du ønsker det i form av et testament. På den måten kan du gi din arv til hvem du måtte ønske. Du kan også her utelukke andre fra å motta arv fra deg. Våre advokater kjenner godt til det kompliserte regelverket og loven rundt et arveoppgjør. Vi kan hjelpe deg med planlegging og selve testamentet.

Arv og oppgjør

En typisk situasjon er når du har en samboer, en samboer har ikke automatisk arverett hvis den ene parten skulle dø. Hvis du ønsker at din samboer skal arve deg ved din bortgang kan et testamente være fint. Dette unngår også konflikter med de som skal arve deg i fremtiden.

Når selve arveoppgjøret skal gjennomføres kan det fortettas med bistand fra en advokat. Advokaten vil da undersøke om det er et gyldig testament. Advokaten vil også bistå med utsendelse av proklama, vurdere muligheter for redusert arv, selge og fordele eiendeler, betale ned gjeld osv.

Addok advokat hjelper deg med alt du måtte lure på rundt testamentet, hvordan man skriver et testament. Hvordan man utfører hele prosessen.

Ta kontakt i dag.

Har du en slik sak?

%d bloggers like this: